Известие

Collapse
No announcement yet.

пак почна да пуши алфата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
    Ми стегайте по внимателно де
    Мноу сме яки у ръцете Аз моя като го спуках за пръв път отварях Алфа и не знаех колко ще понесе тоя капак
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

ами то едното болче се заобли кво да го правя сега,нямам идея с кво да го отвия вече,а имам желание да го доочистя този сепаратор-май ще има ефект,но като изляза извънграда ще разбера най-точно
      Alfa Romeo 155 2,0 T.Spark

Comment

Първоначално публикувано от kai77 Покажи съобщение
        ами то едното болче се заобли кво да го правя сега,нямам идея с кво да го отвия вече,а имам желание да го доочистя този сепаратор-май ще има ефект,но като изляза извънграда ще разбера най-точно
        Иди при някой който работи с оксижен или телоподаващо. Заварете на главата на болта едно парче желязо с Г-образна форма и отвивай, тъкмо при нагряването резбата ще поотпусне.
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

благодаря за идеята,ще го направя това,но като взема нова гарнитура,а утре излизам извънграда стискайте палци да не изпуши пак,че ми е жална майка юнашка а капака мога ли да го заваря дето го спуках при едното ухо

Comment

Първоначално публикувано от kai77 Покажи съобщение
            благодаря за идеята,ще го направя това,но като взема нова гарнитура,а утре излизам извънграда стискайте палци да не изпуши пак,че ми е жална майка юнашка а капака мога ли да го заваря дето го спуках при едното ухо
            Можеш да го завариш при човек с аргон-има такъв човек в Екстриим ТунингСега видях че си от Русе,сори
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

искам да благодаря на всички колеги,които ме посъветваха да изчистя сепаратора,НЕ ИЗПУШИ наистина и съм много щастлив с кеф ще си карам алфичката-БЛАГОДАРЯ ВИ

Comment

Working...
              X